Penkki

Tässä tuotteessa koivun rauhallinen ja Pohjoismaisen kaunis ulkonäkö pääsee oikeuksiinsa khayamahongin punaisen värin sekä varjon ja valon vaihtelussa.

Ajattoman muotoilunsa ansiosta tämä penkki sopii monenlaiseen tilaan. Mittoja muuttamalla myös moneen tarkoitukseen. Yhdenistuttavasta jopa kolmenistuttavaksi, sängynpäätyyn, yöpöydäksi tai vaikka eteiseen.

Mittojen ja käyttötarkoituksen lisäksi ulkonäkö on muunneltavissa myös materiaalin suhteen. Aivan varmasti tuote toimii esimerkiksi pähkinän tummanruskeissa sävyissä.

Sohvapöytä

Pöydän kansi on valmistettu ristiin laminoimalla neljä kerrosta koivua ja päällimmäiseksi jalavaa. Ristiin laminoinnilla saadaan luja ja käytännössä taipumaton rakenne. Kestää taatusti normaali käytössä seuraavalle sukupolvelle.

Pöytä on maalattu kauttaaltaan mustalla, lukuun ottamatta kannen pintaa. Tuotteen maalaamisella on saatu erityisesti korostettua jalavan kaunista pintaa, jolle kestävä lakkapinta antaa viimeisen silauksen korostamalla sen monia sävyjä.

Muunneltavuutta tähän pöytään saadaan eri materiaaleilla ja väreillä.

Retropeili

Kukka-aiheinen seinäpeili joka lämpimästi henkii menneitä aikoja. Tuleeko mieleen kaikuja nuoruudesta? Tai muistoja jostain lapsuuden kesästä? Leveät lahkeet ja oranssiruskea tapetti? No niin…

Tämän tuotteen värin saat itse päättää. Rajana vain värikartta. Sopii vaaleanpunaisena pienen, ja miksei isommankin prinsessan huoneeseen, ajattomana mustana tai valkoisena modernimpaan sisustukseen ja tosi hipille tietysti oranssina.

Ajattelin myös tulevaa ja sitä jos joskus käy vahinko ja peili rikkoontuu, sen pystyy helposti vaihtamaan itse. Peilin halkaisija on 27cm ja kehyksien 48cm.